Ciorba de loboda

de -Licurici- in Ciorbe, 5 Apr 2017 | 5394 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi de loboda
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura de ulei
  • sare de mare aromatizata cu verdeturi
  • piper
  • 1 lingura legume deshidratate
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Loboda se spala in apa rece, se curata de cozi, apoi se taie marunt.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoare.

Se calesc in oala, intr-o lingura de ulei si una de apa, apoi se pun 2 litri de apa, sare, piper, legumele deshidratate si se lasa sa fiarba 15-20 minute, pana sunt gata.

Cand s-au fiert legumele, se adauga loboda si zeama de lamaie si se mai lasa 5 min pe foc.

Se serveste cu leustean proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ''potroace''